Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

23. juli 1999

Benny Johansen
*"Danmark ligner efterhånden Holland. Sålænge Brøndby, FC København, AaB samt AB er økonomisk så langt stærkere end resten af feltet, er topstriden stort set givet på forhånd," siger Silkeborgs nye træner Benny Johansen. Sporer vi en vis bitterhed?

Alan Shearer
*Det engelske fodboldlandsholdsanfører har forlænget af sin kontrakt med Newcastle til år 2004. Klubben købte Shearer af Blackburn i 1996 formedelst 15 mio. pund. Det var dengang verdensrekord i overgangssum.

Eduard Merckx
*AIPS, den internationale sammenslutning af sportsjournalister, har valgt århundredets 25 største atleter. På listen optræder bl.a. Eduard Merckx, der aldrig nogensinde er blevet kaldt andet end Eddy. Noget inkonsekvent optræder Edson Arantes do Nascimento derimod under sit kælenavn Pelé.

Læger uden ansvar
*Lægerne ønsker sig fritaget for ansvaret for, hvornår en boksekamp skal forbydes, fremgår det af en leder i Ugeskrift for Læger. Bladet tager helt og aldeles afstand fra boksesport og opfattelsen af, at denne er 'en ædel sport'.
Lederen er foranlediget af bokseren Brian Nielsens ildebefindende under en boksekamp for nylig. Bladet går ind for, at det bliver kamplederens ansvar, om en boksekamp skal fortsætte - ikke lægens.

Wilson Kipketer
*Den danske 800 meterløber risikerer at få halveret sit skosponsorat. I hvert fald løb han det meste af vejen med kun én sko, da han i Paris onsdag vandt sin tredje sejr ud af lige så mange mulige i årets Golden League, der ialt omfatter syv stævner.

Sir Alex
*Der er ikke ende på, hvad fodbold kan føre til. Manchester Uniteds manager Alex Ferguson var iført skotsk kilt, da han på Buckingham Palace forleden lod sig adle af Dronning Elizabeth 11.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her