Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

9. juli 1999

Allan Nielsen
*Den 28-årige landsholdsspiller, der stadig har tre år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, men som havde bedt om at komme på salgslisten efter et sammenstød med manager George Graham for to måneder siden, fortsætter karrieren i klubben.

Wilson Kipketer
*Vor 800 meterløbende landsmand fortsatte onsdag sit fornemme comeback, da han ved Golden Galla i Rom vandt i tiden 1.42,79 minutter - en forbedring på 33/100 sekunder af vindertiden i Oslo ugen forinden. Kipketers verdensrekord fra 1997 lyder på 1.41,11.

Jes Høgh
*Den danske fodboldlandsholdsspiller i fodbold fortsætter karrieren i den engelske Premier League-klub Chelsea. Den 33-årige dansker har underskrevet en to-årig kontrakt, der indbringer hans tyrkiske klub Fenerbache 3,5 mio kr.), skriver det franske nyhedsbureau AFP torsdag. I Chelsea kommer Jes Høgh til at spille sammen med sin danske landsholdskollega Bjarne Goldbæk.

Martin Palermo
*Den argentinske landsholdsspiller, der i søndags opnåede herostatisk berømmelse ved at brænde tre straffespark mod Colombia, rettede lidt op på renommeet, da han scorede Argentinas sejrsmål i 2-0-kampen mod Uruguay i Copa America. Argentina møder nu ærkerivalen Brasilien i kvartfinalen. Vi fraråder børn og sarte sjæle at overvære opgøret.

Stig Tøfting
*Det bliver alligevel ikke midtbanefræseren, der får til opgave at udbedre Aarhus Idrætsmarks bulede græstæppe. AGF meddelte torsdag Københavns Fondsbørs, at Bundesligaklubben Duisburg har købt Tøfting tilbage. Duisburg betaler en million kroner ud over det beløb, som AGF tidligere på året betalte tyskerne. Det vides ikke, om de mange rare penge skal bruges til et nyt græstæppe.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her