Læsetid: 1 min.

Folk

30. august 1999

Torben Bille
*Informations nyhedsredaktør Torben Bille fylder 50 år i dag. Kl. 15 er der reception i vort bladhus. Forlaget Lindhardt og Ringhof, som i morgen udgiver Billes bog Brock, er medarrangør.

Ove Hygum
*En ministerpost fører til mange og rige oplevelser - i dag er arbejdsminister Ove Hygum således på en gartnerivandring i Hvidovre, inviteret af gartneriarbejdsmarkedets parter.

Poul Nielson
*Denne mandag indleder Europa-Parlamentet sin høring om de nye EU-kommissærer. Hvis han da ikke snakker Parlamentet i søvn, skal den danske kommissær Nielson nok klare sig igennem.

Placido Domingo
*Tenoren Placido Domingo har sammen med de to andre medlemmer af De tre Tenorer været genstand for en undersøgelse fra de tyske skattemyndigheders side. Han slipper nu for videre tiltale efter at have indvilget i at betale en ikke nærmere angivet sum penge, oplyser en anklager i byen Mannheim.

Beatles
*I Liverpool er der denne mandag Yellow Submarine Festival. Her er der bl.a. verdenspremiere på en restaureret version af filmen Yellow Submarine.

Hans Hækkerup
*Forsvarsminister Hans Hækkerup åbner i dag det renoverede Kastelområde ved Langelinie i København. Den glade giver, skibsreder Mærsk McKinney Møller vil også være til stede.

Elvis Presley
*I september og oktober holdes auktion over Elvis-memorabilia, hvor man kan byde over Internettet. Blandt skattene er en karakterbog fra 6. klasse med topkarakter i musik og bundkarakterer i matematik og geografi.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu