Læsetid: 1 min.

Folk

25. august 1999

Sonja Mikkelsen
*Trafikministeren med de mange problemer redegør i eftermiddag for regeringens politik, hidtidige indsats og fremtidige udfordringer inden for dæmpning af generne fra trafikstøj.

Jytte Hilden
*Post Danmark udsender denne onsdag et nyt frimærke i anledning af udbygningen af Det kongelige Bibliotek. Tør vi håbe, at motivet er kulturchef Jytte Hilden?

Niels Viggo Bentzon
*Som man kunne se på tirsdagens kultursider var det i går komponisten Niels Viggo Bentzons 80 års fødselsdag. I aften er der koncert på Louisiana, hvor flere værker af Bentzon fremføres.

Placido Domingo
*Ifølge forlydender kommer tenoren Placido Domingo til Bayreuth år 2000 for at synge i Wagners Ringen. I 1992 sang han Parsifal samme sted.

Andrea Fischer
*Alverdens skadestoffer er ikke samlet i cigaretterne - sprut er skam også farligt, pointerer Tysklands grønne sundhedsminister Andrea Fischer. Hun vil nu tage kontakt til sine EU-kolleger for at spiritusflaskerne bliver påtrykt en advarsel i lighed med den, der står på cigaretpakkerne.

Prins Joachim
*Den vordende fader slapper i dag af ved at deltage i Tivoli-Clubbens sensommermøde i Bodega Tivoli Vinstue i Kjøbenhavns Sommertivoli.

Wilson Kipketer
*Danmarks eneste medaljehåb ved VM i Sevilla, Wilson Kipketer, skal i dag løbe indledende heat på 800 meter. Trods hans langvarige pause p.gr.a. malaria vil det være en kæmpe skuffelse, hvis ikke han går videre.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu