Læsetid: 1 min.

Folk

23. august 1999

Carsten Koch
*Hold på hat og briller - den energisk-moraliserende sundhedsminister Koch har iført sig Koch-sokkerne og indleder i dag en rundtur på sygehuse i Vestsjællands Amt.

Jørgen Kieler
*En af de sidste store skikkelser fra Danmarks frihedskamp fylder i dag 80 år - overlæge, dr.med. Jørgen von Führen Kieler.

Chris Barron
*Forsangeren i bandet The Spin Doctors - Chris Barron - har fået en sjælden og for professionen fatal sygdom, nemlig en lammelse af stemmebåndet.

Pia Gjellerup
*Kort efter at være blevet bragt på bane som mulig kronprinsesse i Socialdemokratiet kan erhvervsminister Pia Gjellerup denne mandag fejre 40 års fødselsdag med en reception på Christiansborg.

Henning Dyremose
*Den adm. direktør for Tele Danmark, fhv. finansminister Henning Dyremose, vil
i dag i Imperial-biografen i København præsentere "en række nyheder og fremskridt inden for mobiltelefoniområdet". Rigtige mænd har folk til at tage deres telefon !

Che Guevara
*Et mausolæum for den revolutionære ikon Ernesto Che Guevara er blevet en af Cubas største turistattraktioner. Mausolæet har de første to år haft omkring 420.000 besøgende. Af dem anslås 120.000 at være udenlandske turister.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her