Læsetid: 1 min.

Må klamre sig til rengøringsvogne

6. august 1999

*I al ubemærkethed har Hovedstadens Sygehusfællesskab (HS) besluttet at foretage en kæmpe udlicitering ved at udbyde over 1.000 job, herunder 920 rengøringsjob; rengøringsfolkene har fået at vide, at der skal spares 15 millioner kr., skriver KLS-nyt, fagblad for lønarbejdere i København.
"Vi kommer til at udarbejde vores eget bud på at beholde arbejdet. Vi må klamre os til rengøringsvogne og vaskeritromler for at slippe for at blive privatiseret," udtaler Bente Hansen, en tillidssuppleant med 20 års rengøring på Bispebjerg Hospital på bagen.os

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her