Læsetid: 1 min.

DI ønsker mere indvandring

14. september 1999

Dansk Industri (DI) vil øge presset på regeringens indvandrerpolitik gennem organisationens nye branchefællesskab ITEK (IT, tele, elektronik, kommunikation). Ifølge Ugemagasinet Industrien er kravet om øget import af teknisk eller IT-uddannet arbejdskraft blandt de hovedområder, som ITEK vil arbejde for. Import af IT-uddannet arbejdskraft fra Central- og Østeuropa eller mere fjerne områder kan være med til at sikre flere arbejdspladser i Danmark, mener ITEK.ør

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu