Læsetid: 1 min.

FOLK

16. september 1999

Peter Gæmelke
*Dansk landbrugs førstemand vil gerne gøre lidt reklame for åben gård-arrangementet Grøn Søndag. Derfor vil han i dag i selskab med to grise af dansk landrace uddele pjecer på Rådhuspladsen i København.

Sosser
*På Ritzaus dagsliste kan man læse, at Ingeniørforeningen Danmark i dag holder Dansk Betondag. Man kan imidlertid ikke læse, om Socialdemokratiets traditionalister er indbudt.

Günter Wallraff
*Lad os være storsindede og gøre lidt reklame for konkurrenten: Kl. 17.00 denne torsdag kan man hos Politiken møde den tyske journalist, forfatter og forklædningskunstner Günter Wallraff.

Kurt Thyboe
*Så er det nu... Lige nu.... Borgens forlag udgiver en bog... af Kurt Thyboe... et svedigt drama... om had... og penge... og magt... Om fiaskoklubben FCK...

Graham Nash
*Sangeren Graham Nash (Crosby, Stills, Nash and Young) har brækket begge sine ben ved en sejlsports-ulykke nær Hawaii. Han har fået søm i benene og må tilbringe nogle måneder i
kørestol.

Elsebeth Gerner Nielsen
*Lad de små børn komme til mig: Kulturminister Elsebeth Gerner Nielsen deltager fredag i en debat i Horsens om børneteater. Det er optakten til en børneteaterfestival i den østjyske by.

Erik Gundersen
*Fredag er en lidt trist årsdag inden for dansk speedway - det er ti år siden, den tredobbelte verdensmester Erik Gundersen blev delvis invalideret ved et skrækkeligt styrt på Brandford Speedway Stadium.

Redigeret af Flemming Kyed

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu