Læsetid: 1 min.

Folk

10. september 1999

Thomas Rørsig
*Dansk Tipstjenestes informationschef kunne torsdag gøre regnskabet op efter den danske 3-2-sejr i Napoli. Oddset-spillerne scorede 171 procent af de 1.937.920 kr., de spillede for. De uventede cifre koster dermed Dansk Tipstjeneste ca. 1,4 mio kroner, men det kan næppe true institutionens solvens.

Dino Zoff
*11 kampe på stribe uden
nederlag var den italienske landstræners rekordliste, indtil han fik danskerne på besøg i Napoli onsdag aften. "Det var slemt, og det kunne ikke have været værre," sagde en trist Zoff efter slaget.

Sportsjournalister
*Vore italienske kolleger lægger sandelig ikke fingrene imellem efter de azurblås sammenbrud onsdag: Mens Gazetta dello Sport bl.a. skriver, at "vi skal søge et århundrede tilbage i historien for at finde et italiensk landshold, der satte en to-måls føring over styr i Italien," plastrer Corierre dello Sport hele forsiden til med rubrikken "Hæslige Italien".

Forblæste færinger
*Tórshavns nye og stort anlagte fodboldstadion fik natten til torsdag blæst den ene endevæg med reklamesøjler omkuld i en storm, der også tog en del stole med sig. Skaderne skete natten efter at landstræner Allan Simonsens tropper om aftenen i strid regn og blæst havde tabt EM-kvalifikationskampen mod Litauen med o-1.

Penny Heyns
*Den sydafrikanske svømmer har sat ni verdensrekorder på syv uger. Den troende Heyns indrømmer, at hun bruger det muskelfremmende kosttilskud kreatin, men hun takker alene gud for sine præstationer. Hverken Kreatin eller Vorherre er at finde på IOC's liste over forbudte stimulanser.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu