Læsetid: 1 min.

FOLK

2. september 1999

Marina Cecilie Roné
*En af vore tidligere kolleger på Information, journalisten og forfatteren Marina Cecilie Roné, udsender i dag romanen Lyng på Forlaget Lindhardt og Ringhof.

Alexandra
*I dag udskrives den royale moder med barn fra Rigshospitalet. "Vi sender selvfølgelig en direkte ekstraudsendelse fra begivenheden", sagde en studievært på TV 2-nyhederne. Selvfølgelig?

Ho Chi Minh
*Ho, Ho, Ho Chi Minh - i morgen er det 30 år siden, at den nordvietnamesiske leder og samlingspunkt under Vietnam-krigen afgik ved døden i Hanoi.

Frank Jensen
*Justitsminister Frank Jensen, som på det seneste har vist den fynske hovedstad ekstraordinær opmærksomhed, indvier denne torsdag en tilbygning til Odense arrest. Der synes også pt. at være et vist behov for udbygningen.

Knud Leif Thomsen
*En af fædrelandets mest kvalificerede kværulanter og havkatte i hyttefade, skribenten og filminstruktøren Knud Leif Thomsen, kan denne dag fejre 75 års fødselsdag.

Jytte Hilden
*Kulturchef og fhv. kulturminister Jytte Hilden vil fredag vise medlemmer af Den danske Publicistklub rundt i tilbygningen til Det kgl. Bibliotek - i folkemunde Den sorte Diamant (altså tilbygningen, ikke kultur-chefen).

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her