Læsetid: 1 min.

Ring til vinduesrengøreren

24. september 1999

Efter den nye hjemmeserviceordning, der træder i kraft til nytår gives der ikke længere tilskud til vinduespudsning, mens tilskuddet til havearbejde reduceres. Det har en række kreative hjemmeservice-kunder ifølge Berlingske Tidende fundet råd for: Man kan bare på fakturaen kalde vinduespudsningen rengøring. "Vi har allerede fået flere forespørgsler fra kunder, der ønsker, at vi skal krydse af ved rengøring næste år," siger indehave af Lasses Rengøring og Vinduespolering i Bogense, Lars Thomsen, til avisen. CD

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu