Læsetid: 1 min.

Visioner for det multikulturelle samfund

8. september 1999

*Nævnet for Etnisk Ligestilling udgiver i dag en debatbog om perspektiverne for den etniske ligestilling i Danmark, "Visioner for religionsfrihed, demokrati og etnisk ligestilling." Det sker i forbindelse med 150 året for Grundloven, hvor nævnet har sat spørgsmål ved grundlovens manglende beskyttelse af etniske mindretal. Nævnets vision er et multietnisk samfund, hvor der er plads til etnisk, kulturel og religiøs mangfoldighed, som formanden biskop Kjeld Holm skriver i forordet. Bogen bliver præsenteret på en større høring om Grundlovens mindretalsbeskyttelse, der i dag finder sted på Christiansborg.
CB

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her