Læsetid: 1 min.

Folk

29. oktober 1999

Brian Nielsen
*Bokseren er blevet vejet af IBO og fundet for let. Dels er han røget ned på 14. pladsen på den computerbaserede sværvægts-verdensrangliste. Og dels meddelte det lille bokseforbund, at englænderen Lennox Lewis har overtaget den VM-titel, som danskeren fik frataget i juni.

Ulrik Wilbek
*Træneren for Viborgs håndbolddamer udtaler til Ritzau, at det skuffende uafgjorte resultat, 23-23, på hjemmebane mod GOG måske "kan bringe os i live igen." Lørdag spiller holdet Champions League mod Skopje i Makedonien.

Daniel Jensen
*Friserne har mere end sproget tilfælles med danskere. Med en scoring i 2-0 sejren over De Graafschap var Daniel Jensen med til at bringe Heerenveen op på tredjepladsen i den hollandske Æresdivision. Det frisiske hold har tidligere nydt godt af en vis Jon Dahl Tomassons huseren i boksen.

Ørjan Berg
*Nu går de da helt amok i Norge: Rosenborg-spilleren var onsdag med til at sikre Nordens vel nok førende klubhold videre adgang til mellemrunden i Champions League med en 2-0 sejr over Boavista.

Knud Erik Fisker
*Den udskældte superligadommer slår efter pressens og Esbjergs kritik af hans konsekvente kendelser fast, at han fremdeles ikke har noget problem med at dømme i fiskerbyen.

Jörg Haider
*Trods protester vil arrangørerne af New York City Marathon ikke forbyder den østrigske højrepopulist at stille op, sålænge Haider opfylder de ikke-diskriminerende kriterier: Over 18, betaler indskud og har lægeattest på fysiske egnethed.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her