Læsetid: 1 min.

FOLK

28. oktober 1999

Günter Verheugen
*Kommissæren for EU's udvidelse vil i dag bestræbe sig på at undgå at slynge en dato ud, når han besøger Rumænien som led i en rundtur til de østeuropæiske lande, der ønsker optagelse i EU.

Chippendales
*Herfra noteres det med interesse, undren og skuldertræk, at mandestrippergruppen tilsyneladende stadig kan tiltrække publikum. I aften giver de således "the full monty" i Næstved Hallen.

Nick Leeson
*Den britiske børsmægler, der med sine transaktioner i Singapore ruinerede Barings bank, mødes formentlig af hollandsk tolerance og beundring, når han i dag giver staldtips til medlemmerne af børsen i Amsterdam.

Bordeller
*Nick Leeson vil ved samme lejlighed helt legitimt kunne gå på et af byens bordeller. Hollands parlament gav tirsdag landets sexindustri det formelle blå stempel og lovliggjorde den. Hidtil har myndighederne vendt det blinde øje til de duggede ruder i Red Light District.

Morten Homann
*Verden har ændret sig: Dansk-russisk forening holder i dag i samarbejde med ovennævnte person fra SF's ungdom konference på Sct. Annegades skole i Århus. Her vil man angiveligt fejre NATO's 50 års jubilæum.

Ivar Hansen
*Folketingets formand mødes i dag med formænd for tingets forskellige udvalg for at tage en påkrævet debat om lovkvalitet. Mindre relevant synes mødets andet punkt: muligheder for tv-dækning af møderne i udvalgene.
Gaaaab.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her