Læsetid: 1 min.

Folk

11. oktober 1999

Peter Schmeichel
*Den store tidl. Manchester United-målmand Peter Schmeichel spiller i dag med i en såkaldt testimonial-kamp for Uniteds manager Alex Ferguson.

Frank Aaen
*Enhedslistens Frank Aaen deltager i aften i et møde i Næstved arrangeret af Landsorganisationen af Arbejdsledige - et foretagende, hvor faldende medlemstal må være en succes-parameter.

Ulrich Horst Petersen
*Forfatteren Ulrich Horst Petersen modtog lørdag Holger Drachmanns forfatterlegat, hvorved han kommer i selskab med bl.a. Johs. V. Jensen, Jeppe Aakjær, Frank Jæger, William Heinesen,
Inger Christensen og Pia Tafdrup.

John Major
*I dag udgives den tidligere britiske premierminister John Majors erindringer. Han havde i sin regeringstid ry for at være r..-kedelig. Forhåbentlig er bogen det ikke.

Søulke
*Skoleskibet Danmark vender i dag hjem fra togt, og interesserede kan påmønstre i Snekkersten og sejle med det sidste stykke vej til Søndre Tolbod i København.

Statistikere
*Og talkværnen tonser uophørligt nye tal ud - i dag er vennerne på Danmarks Statistik nået til produktstatistikken for vikarbureuaer i 1998.

Ove Hygum
*Arbejdsministeren deltager denne mandag i en konference i Øksnehallen i København om IT-samfundets betydning for jobindhold og arbejdets organisering.

Elsebeth Gerner Nielsen
*Kulturministeren står i spidsen for Idrættens Rigsdag i dag i Kolding. Her kan man nok få sig nogle gode diskussioner om professionel boksning.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her