Læsetid: 1 min.

FOLK

1. oktober 1999

Peter Brixtofte
*1. divisionsklubben Farum Boldklub sagde tirsdag farvel til cheftræner Jørgen Tideman og assistenttræner Kim Madsen, efter at Farum forrige weekend tabte 2-6 til B93 og mandag gik helt ned med 0-8 mod Køge. Året ud overtager Per Benjaminsen fra ungdomsafdelingen cheftræner-jobbet, hvorefter bykongen Peter Brixtofte velsagtens overtager træningen himself, subsidiært udliciterer oprydningen på det tidligere så succesrige hold.

Poul Højmose
*Den nytiltrådte kvindefodboldlandsholdstræner fik en rigtig skidt start, da Danmark onsdag på Odense Stadion tabte sin første EM-kvalifikationskamp med 2-4 til Rusland.

Stig Tøfting
*Det får ingen fodboldmæssige konsekvenser for landsholdets midtbanefræser, at han ved retten i Århus er blevet idømt 20 dages betinget hæfte for vold. "Tøfting har afregnet med samfundet," siger DBU-formand Poul Hyldgaard til Berlingske Tidende.

Grådkvalte gymnaster
*Forud for den 10 måneder lange verdensturné er der lagt op til en tårevædet afsked, når DGI og gymnasternes familier i aften tager afsked med de 28 drenge og piger, der udgør organisationens verdenshold. Holdet rejser lørdag til Thailand for i en måned at forberede sig på den egentlige turne, der vil bringe det til bl.a. Japan, New Zealand, Australien, Singapore, Vietnam, Laos, Kina og Europa.

Jakob Kjeldbjerg
*Tv3 og -3+-studieværten, der taler, som Kurt Thyboe skriver, er blevet meget dygtig til at forklæde annonceringen af en otte minutter lang røvfuld reklamer med vendingen: "Vi er tilbage efter en lille pause."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Folketingsvalget er forbi, men magten skal stadig holdes i ørerne.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement. Første måned er gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu