Læsetid: 1 min.

FOLK

1. oktober 1999

Peter Brixtofte
*1. divisionsklubben Farum Boldklub sagde tirsdag farvel til cheftræner Jørgen Tideman og assistenttræner Kim Madsen, efter at Farum forrige weekend tabte 2-6 til B93 og mandag gik helt ned med 0-8 mod Køge. Året ud overtager Per Benjaminsen fra ungdomsafdelingen cheftræner-jobbet, hvorefter bykongen Peter Brixtofte velsagtens overtager træningen himself, subsidiært udliciterer oprydningen på det tidligere så succesrige hold.

Poul Højmose
*Den nytiltrådte kvindefodboldlandsholdstræner fik en rigtig skidt start, da Danmark onsdag på Odense Stadion tabte sin første EM-kvalifikationskamp med 2-4 til Rusland.

Stig Tøfting
*Det får ingen fodboldmæssige konsekvenser for landsholdets midtbanefræser, at han ved retten i Århus er blevet idømt 20 dages betinget hæfte for vold. "Tøfting har afregnet med samfundet," siger DBU-formand Poul Hyldgaard til Berlingske Tidende.

Grådkvalte gymnaster
*Forud for den 10 måneder lange verdensturné er der lagt op til en tårevædet afsked, når DGI og gymnasternes familier i aften tager afsked med de 28 drenge og piger, der udgør organisationens verdenshold. Holdet rejser lørdag til Thailand for i en måned at forberede sig på den egentlige turne, der vil bringe det til bl.a. Japan, New Zealand, Australien, Singapore, Vietnam, Laos, Kina og Europa.

Jakob Kjeldbjerg
*Tv3 og -3+-studieværten, der taler, som Kurt Thyboe skriver, er blevet meget dygtig til at forklæde annonceringen af en otte minutter lang røvfuld reklamer med vendingen: "Vi er tilbage efter en lille pause."

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu