Læsetid: 1 min.

Folk

26. oktober 1999

Nicole Kidman
*Den australske stjerne, skuespillerinden Nicole Kidman, er blevet udvalgt til at bære den olympiske fakkel igennem Sydneys gader ved åbningsceremonien til de næste Olympiske Lege. Det vil ske med vidt åbne øjne.

Prins Henrik
*Hans Kongelige Højhed Prins Henrik udgiver i dag
bogen Ikke Altid Gåselever -Prins Henriks bedste opskrifter. Bogen er krydret med anekdoter og småhistorier, der indeholder Prinsens markante meninger om gastronomi.

Joseph Estrada
*Den filipinske præsident Joseph Estrada har beordret, at alle "beskidte film" skal beslaglægges. Præsidenten, der som andre i dette erhverv, har en fortid som
actionfilmstjerne, benægter, at hans ordre strider mod ytringsfriheden. "Så snart de viser de ædlere dele af kroppen, strider det imod loven," siger han.

Forsvaret
*Står du og mangler en gasmaske eller camouflagebenklæder, så holder forsvaret i dag auktion over brugt materiel på Brødeskov materieldepot.

Massimo D'Alema
*Den italienske ministerpræsident, hvis hustru hævder, at han bliver hysterisk i et køkken, roste forleden på World Pasta Day den italienske pasta. Italienerne spiser gennemsnitligt 33 kilo pasta om året.

Victoria Adams
*Posh Spice, der er gift med fodboldspilleren David Beckham, blev suveræn topscorer, da de engelske herremagasin ZM spurgte læserne om deres drømmekvinde. Hun er nemlig "en familieorienteret fodboldelsker, som klæder sig moderigtigt, er huslig og en anelse humørsyg."

Redigeret af Ida Damgaard Andersen

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her