Læsetid: 1 min.

Folk

25. oktober 1999

Karen Jespersen
*På Christiansborg er der i eftermiddag reception i anledning af udgivelsen af socialministerens bog med titlen Opgør med den ny fattigdom.

Jonas Heltberg
*Ingeniørforeningen i Danmark holder i dag et møde om kvindelige værdier i ledelse. Henvendelse i sagen skal pudsigt nok rettes til en Jonas Heltberg.

Mette Lisby
*I dag har pressen mulighed for at se den meget foromtalte danske film Klinkevals med den ikke uefne tv-personlighed og stand up komiker Mette Lisby i hovedrollen.

Ivo Pogorelich
*Den jugoslaviske pianist Ivo Pogorelich, som er kendt for sine ejendommelige fortolkninger af klassiske klaverstykker, har aflyst en koncert i Carnegie Hall, New York, efter at han blev buhet ud ved en koncert i Philadelphia.

Jan Pytlick
*Håndboldtræneren Jan Pytlick, som nu står i spidsen for vort succesrige kvindelandshold, udtager denne mandag truppen til de kommende verdensmesterskaber.

Um Kulthoum
*Den egyptiske sanger Um Kulthoum er et stort navn i de arabiske lande. På en velgørenhedsauktion til fordel for FAO indbragte hans briller og lommetørklæde fem millioner dollar.

Klaus Riskær
*Så skal vi til det igen - efter at byrettens dom blev anket, indleder Østre Landsret i dag sagen mod den fallerede finansmand og ostehandler Klaus Riskær Pedersen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her