Læsetid: 1 min.

Folk

20. oktober 1999

Peter Schmeichel
*Landsholdsmålmand Schmeichel barsler snart med sine erindringer. Her kan man bl.a. læse om hans forbitrelse over, at fodboldlandsholdet fløj til VM i Frankrig på turistklasse. Livet er meningsløst hårdt.

Jon Bang Carlsen
*Denne onsdag kan pressen se Jon Bang Carlsens dokumentarfilm Addicted to solitude, som allerede inden den danske premiere har modtaget Nordisk Panorama-filmprisen ved en festival i Island.

Jens Christian Grøndahl
*På Århus Teater er der i dag pressemøde om bestseller-forfatteren Jens Chr. Grøndahls stykke med den foruroligende titel Hvor var vi lykkelige.

Gunnar Nu
*I dag er der hos Aller Press i Valby uddeling af de priser, der bærer Gunnar Nu Hansens navn.

Zak Starkey
*29. oktober mødes de overlevende medlemmer af The Who for en sjælden gangs skyld for at spille sammen i Las Vegas. Den afdøde trommeslager Keith Moons plads overtages af Zek Starkey, en søn af Beatles-trommeslageren Ringo Starr.

Margrethe og Henrik
*Hendes Majestæt Dronningen og Prinsen deltager i dag i indvielsen af de nordiske landes nye ambassadekompleks i det genforenede Tysklands hovedstad Berlin.

Poul Hartling
*Det er i dag 25 år siden, daværende statsminister Poul Hartling havde sin herostratisk berømte samtale "på højt intellektuelt niveau" med Kinas Mao Zedong.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her