Læsetid: 1 min.

Haiku-digte deler vandene

15. oktober 1999

*Suzanne Brøgger er vant til gode anmeldelser og har også fået det for sine nye haiku-inspirerede digte. Men lige så mange kritikere vender tommelen ned. I Politiken skriver Niels Lyngsø, at det er få af dem, der fænger. I Kristeligt Dagblad mener Peter Stein Larsen, at samlingen er overflødig og aforismeagtig med bonmot'er af den mest banale slags, og i Ekstra Bladet sætter F. P. Jac trumf på ved at kalde bogen for pause-terapi og "en tynd kop brøgget te". Jac synes, at forfatterinden med det store talent, hun har, "tager lidt gas på en". inf

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her