Læsetid: 1 min.

Målrige Køge

4. oktober 1999

Konkurrencen er tæt i FaxeKondi®Divisionen, hvor Køge satser på at møde Herfølge i næste sæson

Fodbold
Køge er en fodboldmæssig forstad til Herfølge. Men drømmen om endnu et lokalt superligahold lever. Køge er nemlig godt kørende i FaxeKondi®Divisionen.
I forrige weekend punkterede de Peter Brixtoftes superliga-ambitioner ved at slå Farum 8-0. I går tabte Fredericia hjemme 1-6, og da B93 'kun' opnåede uafgjort 0-0 i mod FC Midtjylland, ligger Køge til oprykning.
Tv-kommentator Christian Andersens tropper kunne ikke profitere af, at midtjydernes målmand Jon Knudsen så rødt i 60. minut, da han med albuen strejfede en B93'er, som 'var rigtig dygtig til at falde', som Informations udsendte rapporterede. Og FC Midtjylland havde grund til tilfredshed med et point.
Det samme havde Superliga-nedrykkerne Aarhus Fremad lørdag i en vindblæst Valby Idrætspark. Takket være FREM's offensive bagspiller Ketil Clorius. Han satte ikke en fod forkert. Indtil 64. minut. Da fik han perfekt træf og fordel af den kraftige medvind, og bolden bragede i mål. Desværre til selvmål.
Kort før pausen kunne 2-0-førende FREM ellers have lukket kampen, da Martin Jeppesen spillede sig i målscoringsposition efter kunstfærdige driblinger på tværs af straffesparksfeltet. På et tidspunkt må 'Jeppe' være begyndt at tænke over det, han lavede, for det hele løb ud i sandet som resten af kampen. Som en tilskuer bemærkede på vej ud: "I dag fik vi ikke et point. Vi tabte to"
Sådan må de også have følt i Farum efter uafgjort mod Horsens. Omvendt var det en moralsk sejr efter de seneste rekordstore nederlag, som
må have fået Farum og deres kommunale overtifoso til at sande, at den meget tætte 1. division ikke bare er en trædesten til Superligaen. tobi

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her