Læsetid: 1 min.

Ny kulturredaktør på Information

20. oktober 1999

*Informations nye kulturredaktør fra 1. januar år 2000 hedder Christian Lund. Han er 29 år. Udover at læse litteraturvidenskab og gå på Forfatterskolen har Christian Lund det forløbne tiår skaffet sig en bred viden om kulturlivet. Han er redaktør af litteraturtidsskriftet Den Blå Port og lavede i årene 1996-98 litteraturudsendelser for radioens P1. For tiden arbejder han som teateranmelder på Politiken. Mange læsere har allerede talt med ham - i sin studietid var han flittig sælger af abonnementer i Den Mindst Ringes telemarketing-afdeling.Inf.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her