Læsetid: 4 min.

I Pias verden

4. oktober 1999

"Nutidens indvandrere ... kommer med bagagen fuld af mandschauvinisme, af rituelle slagtninger, af omskæring af pigebørn, og af kvindeundertrykkende tøj og traditioner, som hører hjemme i den mørkeste middelalder."
Pia Kjærsgaard på Dansk Folkepartis landsmøde
Verden er af lave. En massiv indvandring af muslimer er ved at sprænge gode gamle Danmark. Og Dansk Folkeparti er det eneste parti, man kan regne med til at beskytte danskerne og danskheden.

Verdensbilledet på Dansk Folkepartis landsmøde i denne weekend ses klarest i sort/hvidt. I de flagpyntede Vissenbjerg Haller midt i det skønne fynske land var det let at være national. Især når Odense Øst og Vollsmose-kvarteret er gysende tæt på. Der hærger muslimerne jo allerede som i Kosovo og på Østtimor, påpegede en delegeret .
Men i hallerne var der tryghed. Vi kan stadig vinde kampen. Vi er stadig flest i vort eget land, fortalte Pia Kjærsgaard sine delegerede.
For i den sort-hvide verden kan man regne med Dansk Folkeparti. De er loyale. De står vagt - om Gamle Danmark, om vores krone, om Flaget, Dybbøl Mølle og Arbejdermuseet, når nu Socialdemokraterne ikke vil.
Dansk Folkeparti svigter ikke. Dansk Folkeparti håner ikke hæderlige danskere, der - bekymrede for landets og deres børns fremtid - kræver stop for indvandrere. Dansk Folkeparti viser respekt. Og det bedste af det hele er, at 90 procent af den danske befolkning er enige. De tør bare ikke sige det, fortalte Folkepartisterne hinanden.

Til gengæld har muslimerne ingen respekt for noget. De er ikke ordentlige gæster, der indretter sig efter vores - værternes - regler. Vi er blevet gjort fortræd. Vores næstekærlighed - som vi danske har til overflod - bliver udnyttet. Og de siger ikke en gang tak. De er arrogante. Og det er måske endda det værste.
Sæderne forfalder om ørerne på os, og "Godhedsindustriens" lakajer spreder løgnen om, at Danmark ikke er ved at forgå, og at muslimerne kan integreres uden, at danskerne lider. Lakajerne er pressen, "flertalspolitikerne", og så alle de såkaldt "eksperter".
For Dansk Folkepartis medlemmer har gennemskuet dem. Det er jo de samme eksperter der "hånligt" fortæller, at medlemmerne af dansk folkeparti ikke er så godt uddannede som flertallet af befolkningen. Og det er de samme aviser, der skadefro bringer det videre. For Dansk Folkepartis medlemmer på landsmødet er "papirskubberne" på kontorerne bedrevidende og hovski-snovski. Det er jo ikke dem, der arbejder hårdt for at Gamle Danmark kan bestå.
Dansk Folkepartis medlemmer vedkender sig stolt, at det nu er det reelt eneste arbejderparti i landet. Det er dem der slider og slæber. Det er dem, der skaber værdierne. Men de er blevet forulempede. Noget er blevet taget fra dem. Det er nogen gange lidt svært for dem, at sige hvad det egentligt er, de har mistet. Men de ved, at de havde det i gamle dage. Og at det er muslimerne og Godhedsindustrien, der har taget det fra dem.
Derfor elsker de Pia. Hun kan som ingen anden sige det, som alle danske går og tænker. Der er Dem, og der er Os. Sort og Hvidt. Og vi vil ikke have flere af Dem, for så udsletter de alt det vi holder af. Og måske ryger vi med i købet.
Uden for Danmark ligger verden. Og der er en ting, der står fast som Holger Danske. Danmark er det bedste sted i verden, og udenfor Danmark er det altid værre og fyldt med international kriminalitet, terrorister og såkaldte flygtninge der vil have vores velfærd.
Mogens Camre summerede det hele op i sin tale:
"Der er 200 gange flere muslimer i verden, end der er danskere. De skal ikke bo i vores land, og deres kultur skal ikke ødelægge Danmark, som de har ødelagt deres egne lande."
Og eftersom Danmark er det bedste sted i verden og danskerne er bedst til alt, er svaret på denne mur af trusler at mure sig inde. EU skal i man i hvert fald ikke stole på. Kommissionen ødelægger alt, den kommer i nærheden af.

Dansk Folkeparti vil gerne være et "rigtigt" parti. Et parti, der tages alvorligt og sidder med, når Lykketoft laver finanslov. Det vil folketingsgruppen i hvert fald. Derfor forsøger den også at lancere andre politiske programmer end frygten for alt ikke-dansk.
Men det virker bare ikke. Landsmødet i Vissenbjerg viste klart, at de delegerede i bund og grund var ligeglade med partiets nye ældrepolitik. Debatten om uddannelse endte efter få minutter i et krav om skolerklasser fri for udlændingebørn.
Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti har vokset sig store på at appellere til det mindste i mennesket. Frygt, fordomme og troen på, at enhver er sig selv nærmest. Den smålighed er stadig det eneste, der kan samle partiet. Derfor vil man også i de kommende år vide, hvor man kan finde Dansk Folkeparti. På fremmedfrygtens overdrev.jas

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her