Læsetid: 1 min.

Slut med skiltesponsorer

5. oktober 1999

Danmarks Radios egenproduktioner skal ikke længere præsenteres på skærmen af private sponsorer. Det har DR's bestyrelse besluttet, selv om det ventes at give et indtægtstab på godt 10 mio. kroner. "Midt i en tid, hvor reklamer bliver mere og mere dominerende, vil vi gerne markere, at DR er en public service-station, som producerer programmer uafhængigt af politiske og økonomiske særinteresser," siger bestyrelsesformand Finn Aaberg til DR's personaleblad DRåben.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu