Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

15. oktober 1999

Marco Pantani
*Den blodprøve, der fældede 'Elefantino' under årets Giro d'Italia, skal nu analyseres igen. Pantani har hele tiden bedyret sin uskyld, og derfor skal prøven DNA-testes for at fastslå, om den vitterligt tilhører Pantani.

Shlomo Scharf
*Den israelske fodboldlandstræner er behersket optimist forud for de afgørende play-off-kampe mod Danmark. "Hjemmekampen er meget vigtig, og jeg foretrækker at spille det første opgør i Tel Aviv. Men det kræver, at vi formår at tage en føring med til Danmark," siger Scharff til Ritzau.

Roald Poulsen
*Fodboldfirmaet FC København etablerer en sports- og fodboldskole i Port Elizabeth i Sydafrika. Skolen, der startes med støtte fra DANIDA, skal udveksle fodboldviden samt at udvikle talenter til FCK's Faxe Kondi®Superligahold. Eks-landstræner for Zambia, Roald Poulsen, er ansat som ansvarlig chef for skolen og projektet.

Optimistiske århusianere
*Trods AGF's sportslige og økonomiske nedtur vil byrådsflertallet udvide Aarhus Stadion til 21.000 tilskuere. Sagen skal nu behandles i kommunens kulturudvalg. Udover stadionudvidelsen skal der bygges en ny idrætshal og et Idrættens Hus. Hele molevitten vil koste 250 mio.

Kai Holm
*Danmarks Idræts-Forbunds formand måtte torsdag acceptere, at det er Den Internationale Cykelunion (UCI) og UCI's præsident, banditten Hein Verbruggen, som bestemmer, hvor længe dopingdømte danske cykelryttere udelukkes internationalt. Det betyder, at DIF ikke kan hindre en dopingdømt dansk cykelrytter i at konkurrere i Danmark, når blot han har udstået UCI's mildere straf. Det er sygt.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her