Læsetid: 1 min.

Folk

9. november 1999

Johannes Møllehave
*Præsten og forfatteren Johannes Møllehave, som selv er en god læser, deltager i eftermiddag i Kolding i et arrangement om læse-staveproblemer med titlen Når tråden knækker.

Mogens Lykketoft
*Finansministeren har i dag en af sine stjernestunder, når han bader i de udenlandske ambassadørers beundring ved den årlige sammenkomst i Den Danske Bank.

Hardy Hansen
*Den forhenværende SiD-formand og socialdemokratiske enfant terrible Hardy Hansen er hovedtaler ved en demonstration mod nazisme på Flakhaven i Odense i eftermiddag.

Madelaine Kahn
*Filmskuespilleren Madelaine Kahn (57 år) - bl.a. kendt fra en række Mel
Brooks-film - bliver behandlet for cancer i æggestokkene. Hun har udsendt en pressemeddelelse om sygdommen "i håb om at fremme arbejdet med at finde en test, der kan afsløre den på et tidligt stadie."

Natasha Berg
*Endnu et slag for ligestillingen: På forlaget Rosinante udsender Natasha Illum Berg i dag sin bog Floder af rød jord - i lære som storvildtjæger i Afrika. Nedskydning af store dyr har længe nok været forbeholdt det såkaldt stærke køn.

Michala Petri

*Musikeren Michala Petri, der har gjort mere end nogen anden for at bringe blokfløjtemusikken ind i varmen, udsender denne tirsdag en ny plade med titlen Scandinavian Moods.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her