Læsetid: 1 min.

FOLK

25. november 1999

Buddy Holly
*Næste år bliver der en stor Danmarksturné med en musical om Buddy Holly (til yngre læsere: han var en af rock-musikkens første superstjerner). Det er der denne torsdag pressemøde om på Hard Rock Café i København.

Charles Schultz
*Forleden skrev vi, at Radisernes fader var indlagt med en blodprop. I forbindelse med operationen opdagede lægerne, at Mr. Schultz desværre også har tarmkræft.

Salman Rushdie
*Den tidligere fatwa-ramte forfatter Salman Rushdie kommer i dag til Tysklands hovedstad for at lade sig udnævne til æresdoktor ved byens Freie Universität.

Ikke-forbrugere
*Fredag er International buy-nothing-dag. Forbrugerne opfordres til en endagsstrejke, og i Danmark er det Klods Hans Karavanen, der står som arrangør.

Henrik List
*Kulturjournalisten og -fænomenet Henrik List udsender i dag sin bog Deadline 2000. Remix fra 90'erne. I den anledning er der en reception, som rubrikbestyreren er godt ærgerlig over ikke at kunne komme til.

Ulrik Thomsen
*Fredag har den nye James Bond-film dansk premiere. Denne gang har den et lokalt islæt, da Ulrik Thomsen medvirker i en central skurkerolle.

Claes Kastholm
*Den fhv. chefredaktør på Ekstra Bladet Claes Kastholm Hansen vil i dag på VUC Gladsaxe lægge op til debat om "Velfærdsstaten - forkælelse eller hjernevask."

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her