Læsetid: 1 min.

En lille genistreg

24. november 1999

*Fritz Haacks kommenterede sangbog Sange om Danmark i 1000 år - Fra Folkevisen til Kim Larsen (Sesam) gør sangene forståelige for yngre generationer uden at forsyne "døgnets flaner" eller "pilte" med noter. Hver - centralt valgte - sang ledsages af et kommenteret billede, der illustrerer dens indhold, og korte historiske oversigter styrker orienteringen. Som Danmarkshistorie betragtet, foregår det på gammeldags manér, til gengæld levendegøres dansk sangskat uden letkøbt modernisering.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu