Læsetid: 0 min.

Nej til patenter på AIDS-medicin

1. november 1999

De danske u-lands og miljøorganisationer opfordrer nu til, at Danmark arbejder imod industrielle patenter på AIDS-medicin i forbindelse med den kommende WTO-Ministerkonference i Seattle. Ifølge organisationerne fordyrer patenterne nemlig den livsvigtige medicin, så den reelt ikke er til rådighed for den store del af verdens befolkning, som bor i udviklingslandene. Onsdag er der forespørgselsdebat i Folketinget om Ministerkonferencen. jek

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu