Læsetid: 1 min.

FOLK

31. december 1999

Britta Christensen
*Hvidovres socialdemokratiske borgmester er helt rørstrømsk ved meddelelsen om, at Peter Schmeichel har overtaget aktierne i Hvidovre Fodbold A/S. "Det betyder utrolig meget for kommunens image, man behøver blot at se på, hvad Brøndby IF har betydet for Brøndby kommune. Måske kan Hvidovre så oven i købet vinde over Brøndby om fire år,"
siger den glade politiker.

Michael Christensen
*Peter Schmeichels tidligere holdkammerat har ifølge Berlingske Tidende opsagt sit job som salgschef i Sony for at blive administrerende direktør i Hvidovre Fodbold A/S. Christensen har i øvrigt klubrekorden med 408 kampe for forstadsklubben.

Peter Kjær
*Den 34-årige Silkeborg-veteran er udnævnt til årets målmand i dansk klubfodbold. Med titlen følger TIPS-bladets "Det gyldne Bur" samt 5.000 kroner. De 28 målmænd i Faxe Kondi®Superligaen og 1. division deltog i afstemningen.

Bruce Grobbelaar
*Den tidligere Liverpool-keeper bliver ny træner for den sydafrikanske klub SuperSport United. Sydafrikanskfødte Grobbelaar var en vigtig brik i Liverpools triumftog i 80'erne og blev hurtigt en kultfigur efter skiftet til Liverpool fra canadiske Vancouver Whitecaps i 1981. Han har tidligere været spillende træner for Zimbabwes landshold.

Peter Gade
*Ved Copenhagen Masters var Gade uforskammet nok til at vinde finalen over Poul-Erik Høyer. De 2.000 tilskuere holdt ellers med Høyer, der for sidste gang optrådte
i en Masters-turnering.

Redigeret af Jørn Kring

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu