Læsetid: 1 min.

FOLK

14. december 1999

Tom Jones
*Den walisiske trussetyv er blevet engageret til at synge for Den Hellige Fader i Vatikanet den 18. ds.! Han skal synge Mary's Boy Child og endnu et ikke fastsat nummer. Nytårsaften skal han synge for præsident Clinton, som nok er en mere beslægtet sjæl.

Jan Trøjborg
*Udviklingsminister Jan Trøjborg fremlægger denne tirsdag den rullende udviklingsplan for 2000-2004. Det sker på et møde i Eigtveds Pakhus på Christianshavn.

Michael Carøe
*Sangeren og skuespilleren Michael Carøe optræder i en pause i sin Dean Michaels afskedsturné ved en populær promenadekoncert i Forum i København i aften.

Statistikere
*Dagens højdepunkt hos talknuserne på Danmarks Statistik er åbenbaringen af tallet for nyregistrerede motorkøretøjer i november måned dette år.

Mogens N. Pedersen
*Blandt dagens fødselarer finder vi en af rubrikbestyrerens gamle lærere: professor, cand.scient.pol. Mogens Nielsen Pedersen runder de 60 år.

Ishockeyspillere
*I dag møder det danske
ishockeylandshold Canada. Det er kun sket én gang før, og dengang vandt canadierne med de komfortable cifre 47-0. Danskerne er dog blevet betragteligt bedre siden da.

George Washington
*Det er i dag 200-årsdagen for George Washingtons. Det var ham, om hvem alle amerikanske børn lærer, at han ikke var i stand til at sige en løgn. Til trods derfor var han præsident fra 1789 til 1797.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her