Læsetid: 1 min.

FOLK

9. december 1999

Lisbeth Wissing
*Journalisten Lisbeth Wissing, tidligere uddannelsesmedarbejder på dette dagblad, er en af bagkvinderne for en udgivelse om Dannelsens elementer fra Fagbladet Gymnasieskolen. Vi husker hende som et dannet menneske.

Finn Abrahamovitz
*Vor anmelder af psykologisk-psykiatrisk litteratur mv. Finn Abrahamovitz - en mand med betydelig indsigt i sindets irgange - fylder denne torsdag 60 år, hvoraf han har været tilknyttet Information i de 29.

Vladimir Putin
*Den russiske ministerpræsident Putin kommer i dag til Usbekistan for at drøfte "regionale sikkerhedsspørgsmål." Hans særegne måde at etablere sikkerhed på kan samtidig iagttages i Tjetjenien.

Morten Grunwald
*En kæmpe i dansk teater - på alle måder - fylder 65 år i dag - skuespilleren, instruktøren og teaterchefen Morten Grunwald, i folkelige kredse kendt som Benny.

Piotr Baro
*Fredag er 75-året for Piotr Baros fødsel. Han blev en af vore bedste symbolske bladtegnere og var en overgang tilknyttet Information. Baro døde sidste år.

Julia B. Hill
*I morgen fredag har den 26-årige Julia Butterfly Hill tilbragt to år i et redwood-træ i det nordlige Californien for at redde det fra fældning.

Vagn Steen
*Efter en længere tids offentlig tavshed udgiver forfatteren Vagn Steen denne torsdag bogen Klap lige chefen. Så er spørgsmålet blot hvor og hvor hårdt?

Redigeret af Flemming kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her