Læsetid: 1 min.

FOLK

7. december 1999

David Bowie
*Rocklegenden David Bowie giver i Vega i København sin med kolossale forventninger imødesete koncert, som blev udsolgt i lø-bet af rekordagtige ni minutter.

Madeline Kahn
*Et dødsfald: Den amerikanske filmskuespiller Madeline Kahn - uforglemmelig femme fatale i mange Mel Brooks-klassikere - er død af cancer i æggestokkene - 57 år gammel.

Henrik Ibsen
*På Det Kgl. Teater - Stærekassen - er der denne tirsdag pressemøde om premieren på en af nordisk dramatiks klassikere, den i denne forbindelse passende betitlede Gengangerne af Henrik Ibsen.

Bent Fabricius Bjerre
*Komponisten, pianisten, forretningsmanden med meget mere Bent Fabricius Bjerre alias Bent Fabric kan i dag fejre 75 års fødselsdag. Det gør han nok omkring et flygel.

Flemming Leth
*Venstrekredsen i Aabenraa vælger i dag kredsens nye kandidat til Folketinget. En af kandidaterne er i alt fald en praktisk mand - den fra tv-programmet Det' Leth kendte Flemming Leth.

Picasso
*Hvis man mangler en Picasso i sin samling, er der måske et godt køb at gøre hos auktionsfirmaet Sotheby's i London, hvor den afdøde modeskaber Gianni Versaces samling i dag er under hammeren.

Christian S. Nissen
*DR's populære generaldirektør Christian S. Nissen skal i dag i Den Danske Publicistklub bl. a. forklare de vældige fordele, der skulle være forbundet med DR's udflytning til Ørestaden.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her