Læsetid: 1 min.

FOLK

6. december 1999

Leni Riefenstahl
*Engang lavede hun dokumentarfilm, der med svimlende æstetik og kunstnerisk verve forherligede nazismen - selv om hun kaldte sig upolitisk. Rygter sagde, at Hitler var mere end kunstnerisk interesseret i hende. Nu har Jodie Foster planer om at producere og spille med i en film om den 97-årige Leni
Riefenstahl.

Marilyn Manson
*Det androgyne amerikanske rockfænomen Marilyn Manson er nu blevet genstand for videnskabens interesse. Lektor John Andersen holder i eftermiddag en forelæsning på AUC om "Marilyn Manson og det civile samfund."

Leif Davidsen
*Så skulle de meget omtalte fejl i Leif Davidsen og Karsten Lindhardts bog om danske soldater i tysk krigstjeneste under Anden Verdenskrig være rettet. Den genudgives i dag.

Anette Sørensen
*Denne mandag ventes en distriktsdomstol i New York at indlede en erstatningssag anlagt af Anette Sørensen. Hun kræver 10 mio. dollar. Det var hende, der blev anholdt for vanrøgt for at lade sit barn stå på gaden i en barnevogn.

Günter Grass
*Årets Nobelpristager i litteratur (det var tyskeren Günter Grass - rart endelig med én, man havde hørt om i forvejen) holder i dag pressemøde i Stockholm.

Arnold Schwarzenegger
*Muskelbundtet Arnold har fået medhold ved en tysk domstol, hvor han krævede et dementi og 10.500 dollar for tort af en hjertespecialist fra Berlin, som i et radiointerview havde sagt, at Arnold ikke havde ret lang tid tilbage at leve i. Det skete i en samtale om brugen af anabolske steroider.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu