Læsetid: 1 min.

FOLK

20. december 1999

Garth Brooks
*Den amerikanske country-sanger Garth Brooks, som har solgt flere plader end nogen anden i den genres historie, siger, at han formentlig trækker sig tilbage næste år for at få mere tid til familien.

Fritz Syberg
*Dagen er 60-årsdag for maleren Fritz Sybergs død. Han fødtes i Faaborg 1862 - og jo, han er en forfader til vor kulturmedarbejder Karen S.

Brian Steen Nielsen
*I dag kåres Årets fodboldspiler i Europa. Må vi i al stilfærdighed pege på kanonskytten og målkongen Brian Steen Nielsen?

Knud Christensen
*I dag ventes Højesteret at afsige dom i den sag, sangeren og komponisten Knud Christensen (Sebastian) har anlagt mod Det kgl. Teater i forbindelse med ikke-opførelsen af Dyndkongens datter.

Cliff Richard
*Den nye generation i britisk pop-musik er sure på gamle Cliff Richard. Årsagen? Han har lagt sig øverst på hitlisterne med Fadervor sat til melodien Skuld gammel venskaw... "billig spekulation", hvæses der.

Ole Espersen
*Dagens fødselar (og her tager vi en dyb indånding): Kommissær for menneskerettigheder, demokratiske institutioner og mindretal, fhv. justitsminister, professor, dr.jur. Ole Mogens Espersen (65 år).

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her