Læsetid: 1 min.

Her i nærheden

30. december 1999

Dansk film markerer sig på mange fronter. Ingen forventer Dogme-eksperimenter fra Kaspar Rostrup, der 21. januar har premiere på sin første film siden kæmpe-succesen i 1989 med Dansen med Regitze. Det er igen en Martha Christensen-fortælling, der danner grundlaget for den psykologiske spændingsfilm om en autistisk dreng (Thure Lindhardt), der mistænkes for et mord på Nørrebro. Ghita Nørby spiller drengens forfærdede, beskyttende mor, Frits Helmuth den stædige opdager på jagt efter sandheden - og så har Henning Moritzen den fjerde større rolle som forstående husven. Er Moritzen på vej mod en ny Bodil?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her