Læsetid: 1 min.

SPORTSFOLK

3. december 1999

Ebbe Skovdahl
*Den tidligere Brøndby-træner har ikke just den store succes i det skotske, hvor Aberdeen indtager jumbopladsen i den bedste række. Onsdag bød dog på en stor opmuntring, da Skovdahls mandskab slog mægtige Glasgow Rangers ud af den skotske Liga Cup.

Lars Ulrich Mortensen
*På Dansk Håndbold Forbunds officielle hjemmeside, som synes designet af en grafiker fra det tidligere DDR, skriver forbundets pressechef Lars Ulrich Mortensen VM-dagbog. Han er ikke så god i den offensive kontrafase som kvindelandsholdet. Han er endnu ikke nået frem til onsdag den 1. december. Den er på trapperne, som han formulerer det. Må hans tempo ikke have afsmittende effekt.

Nwankwo Kanu
*Arsenals nigerianske landsholdsspiller, Nwankwo Kanu er kåret som årets fodboldspiller i Afrika 1999. På de næste pladser fulgte Sammy Kufour, Bayern München, og Marseille-angriberen Ibrahima Bakayoko.

Marcello de Souza Braga
*Med tegningen af en halvårskontrakt med den 24-årige brasilianer Souza Braga ruster den nedrykningstruede Faxe Kondi®Superligaklub Esbjerg fB sig nu til forårets overlevelseskamp.

Anja Andersen
*Med afsæt i Slagelses 2. divisionshold og en meget stor pose penge agter eks-håndboldstjernen at indlede sin trænerkarriere med skabelsen af et nyt dansk storhold, hvor Camilla Andersen, norske Kjersti Grini og Mia Hunvik samt sydkoreanske Hong skulle være stjernerne. Camilla Andersen siger imidlertid nej tak til en tre-årig kontrakt, selv om pengene var klart større end i hendes nuværende klub, FIF.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her