Læsetid: 1 min.

Andet

14. januar 2000

Mike Tyson
*Efter en længere diskussion besluttede det britiske indenrigsministerium torsdag aften at lukke den flere gange fængslede sværvægtsbokser ind i landet. Vaneforbryderen skal bokse mod den lokale Julius Francis den 29. januar i Manchester.

Harald Brattbakk
*Parken Sport & Entertainment, navnet på selskabet bag fodboldklubben FCK, tegnede først på ugen kontrakt med den 28-årige norske angriber Harald Brattbakk, der hentes fra skotske Celtic.

Flemming Østergaard
*Samme Parken Sport & Entertainment har meldt sig som køber til Carlsbergs aktiepost på 43 pct. i Tivoli. Tør vi formode, at budet er afgivet i erkendelse af, at firmaets sportssektion - FCK - ikke er særlig underholdende at se på.

Brasilianere
*VM i fodbold for klubhold byder i aften på en rent brasiliansk finale, når Corinthians og Vasco da Gama mødes. Forinden spiller mexicanske Necaxa og Real Madrid om trejdepladsen.
3+ sender fra kl. 20.55, og den del af den danske befolkning, der er i stand til at modtage stationen, vil vide at første reklamerøvfuld er overstået henad kl. 21.30.

Gerson
*Eks-landsholdsspilleren, der græd som et pisket reptil, da han og Brasilien vandt fodbold-VM i '70, har denne kommentar til Manchester Uniteds pauvre indsats ved VM for klubhold: "De kom hertil for at drikke whisky. De ville bare have noget sol på kroppen. Deres opførsel har været en vittighed."

Leif Mikkelsen
*Den danske håndboldteamchef er optimist forud fra herrehåndboldlandsholdets EM-slutrundedeltagelse i Kroatien i næste uge. Men først skal formen pudses af på en weekendtur til Skåne, hvor modstanderne er Egypten, Frankrig og Sverige.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her