Læsetid: 1 min.

Dansk kunst til Sydamerika og Spanien

7. januar 2000

*eyegoblack er titlen på en udstillingsrække, der sprænger udstillingsbegrebet og udvider modtagerfeltet med udstillinger i såvel Europa som Sydamerika og med værker placeret i barer, på offentlige toiletter og restauranter. Fem kunstnere deltager: Michael Kvium, Christian Lemmerz, Erik A. Frandsen, Niels Bonde og Marco Evaristti. Sidstnævnte er arrangør. Værkerne vil blive til på stedet og ændre sig, alt efter udstillingskonteksten. Første udstillingsstop er i februar i Trapholt i Kolding. I juni og juli vil udstillingen i stærkt ændret form vises i Santiago i Chile. Fra marts 2001 vises en ny udgave i Barcelonas Centre de Cultura Contemporania. Kunstnerne opholder sig på udstillingsstederne, hvor de opbygger deres værker. Iberia sponserer billetter, og et 250 siders katalog vil dokumentere dette nye udstillingstiltag. lb

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu