Læsetid: 1 min.

FOLK

15. januar 2000

Al Capone
*Søndag er 80-årsdagen for indførelsen af spiritusforbuddet i USA. Det gav som bekendt rige forretningsmuligheder for entreprenante typer som Chicagos Al Capone.

Bent Jensen
*Den kendte kommunistjæger, professor Bent Jensen, har fået årets Kaj Munk Pris. Prisen blev overrakt af formanden for Kaj Munks Mindefond, redaktør Bent A.
Koch.

Mystikere
*På Lousiana holdes lørdag et debatmøde om mystikkens betydning for den nutidige billedkunst og den modernistiske avantgarde. Det lyder dybt.

Gary Glitter
*Den gamle britiske "glam rocker" Gary Glitter er blevet løsladt efter at have afsonet to måneder af en dom på fire måneder for besiddelse af børnepornografi. Under afsoningen har Glitter modtaget anonyme trusler på livet.

Markil Gregersen
*Søndag fylder professor, dr. med. , statsobducent Markil Gregersen 65 år. Det lyder som et meget specialiseret, men også fascinerende job sådan at obducere stater.

Mogens Glistrup
*Søndag holder Fremskridtspartiet hovedbestyrelsesmøde i Bentas Cafeteria i Nr. Søby. På dagsordenen står forhenværende landsretssagfører Mogens Glistrups eventuelle tilbagevenden i rollen som kampagneleder.

William Heinesen
*Lørdag er det 100 år siden, den store færøske digter William Heinesen lod sig føde i Tórshavn. De fortabte spillemænd kunne passende spille et nummer på dagen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her