Læsetid: 1 min.

FOLK

10. januar 2000

Jodie Foster
*Filmstjernen Jodie Fosters nej til at spille med i en fortsættelse af Ondskabens øjne får nu Universal Pictures til at genoverveje, om filmen overhovedet skal laves. Anthony Hopkins har principielt sagt ja til at spille kannibal-psykiateren Hannibal Lecter.

Margrethe Vestager
*Undervisnings- og kirkeministeren uddeler denne mandag godt tre mill. fondskroner til projekter og aktiviteter, der skal engagere børn og unge i naturvidenskab og teknologi.

Stig Barlyng
*Udenrigsministeriet meddeler, at kontorchef Stig Barlyng er udnævnt til ambassadør i Burkina Fasos hovedstad Ouagadougou. Så kan han jo starte med at lære at stave til det.

Statistikere
*Vennerne på Danmarks Statistik kommer i dag med en række af de mere triste tal, nemlig de seneste sådanne for ledighed, tvangsauktioner og konkurser.

Frederik
*Inden han skal op i kulden, indvier HKH Kronprinsen denne mandag Dansk Design Centers nye bygning på H. C. Andersens Boulevard i København.

Jan Pytlick
*Kvindehåndboldlandsholdets træner mødes i dag med sine spillere og ledere fra Håndboldforbundet for at evaluere halvfiaskoen ved decembers VM.

Hans Engell
*Nej, Politikens ATS fik uret: Den fhv. konservative leder skal ikke være direktør for Børnenes Trafikklub. Han indleder derimod i dag en karriere som politisk kommentator på dagbladet Børsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her