Læsetid: 1 min.

FOLK

5. januar 2000

Ole Stavad
*Skatteminister Stavad
holder denne onsdag i sikkert sober tilstand møde med repræsentanter for bryggerierne og købmæn-dene for at diskutere afgifter på øl og den stigende grænsehandel.

Margrethe og Henrik
*Blandt de borgere, som regentparret kan se frem til at træffe ved denne dags nytårskur, er repræsentanter for Beredskabsstyrelsen.

Finansfolk
*Finanssektorens ansatte er organiseret i Finansforbundet, som i dag holder nytårstræf på Toga Vinstue i København. Prisværdigt går overskuddet fra arrangementet til herberget Himmelekspressen. Gad vide, om nogle af ofrene for fusioner og prikkerunder er endt der?

Henning Sørensen
*Læsere af afholdsbladet Agitatoren har kåret den tidl. skraldemand og SF-kommunalpolitiker Henning Sørensen, Grenå, til Århundredets Afholdsmand.

Augusto Pinochet
*Den aldrende chilenske eks-diktator Pinochet, som mod sin vilje fortsat opholder sig i England (omend der er steder, han formentlig endnu nødigere vil hen), skal i dag helbredsundersøges i London af uafhængige læger.

Sjevardnadsje
*Den tidligere sovjetiske udenrigsminister og nuværende georgiske præsident Sjevardnadsje skal i dag efter planen mødes med israelske ledere i selveste Bethlehem.

George Harrison
*Der venter ex-Beatlen en lang rekonvalescens, efter at han blev stukket ned i sit hjem, siger en talsmand. Gerningsmanden, den 33-årige Michael Abrams, er foreløbig anbragt på en retspsykiatrisk afdeling i Liverpool.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her