Læsetid: 1 min.

Folk

4. januar 2000

Peter Schmeichel
*Den højtråbende klubejer, målmand P. Schmeichel, er blandt de nominerede, når man i dag i Rotenburg, Tyskland, kårer det 20. århundredes bedste målvogtere.

Margrethe og Henrik
*På med de hvide handsker - regentparret, HM Dronningen og HKH Prinsen, starter traditionen tro året med at trykke hånd med og holde kur for diverse pinger fra de højere rangklasser samt det diplomatiske korps.

Zahide Bayram
*Den sidste Miss Danmark i 1900-tallet blev en pige af tyrkisk oprindelse, Zahide Bayram. Hun deltager i dag i Miss Millennium-konkurrencen i den finske hovedstad Helsinki.

Carlo Levi
*Denne dag for 25 år siden døde den italienske læge, forfatter og maler Carlo Levi. Hans kendteste bog er Kristus standsede ved Eboli fra 1945. Som maler var hans yndlingsmotiv ugler.

Andreas Widhölzl
*En særmelding til dem, der ikke var i stand til at rejse sig fra deres smertensleje, skylle panodiler ned og vakle hen til fjernsynet nytårsdag: Den faste tømmermandsledsager, skihopkonkurrencen i Garmisch- Partenkirchen, Tyskland, blev til de indfødtes skuffelse vundet af østrigeren Andreas Widhölzl med et hop i anden omgang på 121 meter.

Albert Gore
*Den demokratiske front runner, vicepræsident Al Gore, mødes i dag til den første af en række tv-dueller med sin farligste konkurrent, Bill Bradley. Det foregår i Manchester, New Hampshire.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her