Læsetid: 1 min.

Formelt maleri med liv

25. januar 2000

*'Formelle forgreninger' er en udstilling med fem kunstnere, der deler interessen for det formelle maleri, sådan som det tog sig ud i sidste halvdel af det 20. århundrede. De arbejder med opbygningen og nedbrydningen af de spilleregler på fladen, de selv opstiller. Der er gang i den både koloristisk og formmæssigt. Det er de to afdøde kunstnere
Richard Mortensen og Niels Nedergaard, som udstiller sammen med Pernelle Maegaard (arrangør), Bodil Nielsen og Nils Erik Gjerdevik. Værkerne vises i Kulturhuset Toldkammeret, Helsingør frem til den 4. marts. Og senere på foråret i det genoplivede Portalen i Greve.lb

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her