Læsetid: 1 min.

Lang som et ondt år

20. januar 2000

*Filmfagbladet Variety rydder forsiden for at beklage sig over tendensen til at lave længere og længere film. 20 af årets mere vægtige film varer over 135 minutter, hvilket tolkes som udslag af instruktørernes Oscar-liderlighed, manglende disciplin og generelle storhedsvanvid. Således Oliver Stones (billedet) nyeste udspil Any Given Sunday, der varer 162 minutter, men alligevel er lavet i hektisk video-stil. I modsætning til Frank Darabonts The Green Mile på over tre timer. - "Jeg har ikke set The Green Mile endnu, så lad være at røbe midterpartiet," som en ny film joke lyderPim.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her