Læsetid: 1 min.

Provinsielt biografmiljø?

13. januar 2000

*New Yorker-bladet Village Voice har bedt 50 navngivne, førende amerikanske kritikere om at vælge sidste års ti bedste film. Kun to titler (The Straight Story og Alt om min mor) har været vist herhjemme, hvor vi i stedet får serveret bagateller som
Te med Mussolini (Grand) og Playing by Heart (Dagmar). Og hverken nummer et eller to på listen, Being John Malkovitch og Mike Leighs Topsy-Turvy, er programsat i danske biografer det første halve års tid. Vi er langt fra Peter Refns, Henning Carlsens og Ove Brusendorffs kronede biografdirektør-dage! Pim.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her