Læsetid: 1 min.

Underholdende mord

27. januar 2000

*Filmatiseringen af Brett Easton Ellis' omstridte roman American Psycho er nu blevet præsenteret på Sundance Festival, og det læseværdige internet-magasin Salon tager godt imod filmen som "en underholdende sort komedie". Easton Ellis har selv været med til at skrive manuskriptet, og instruktør er Mary Harron, kendt I Shot Andy Warhol. Hun ser bogen som en "grinagtig satire", dog ikke mordscenerne, som hun filmer "alvorligt". Det er Christian Bale, der spiller yuppien Bateman, og filmen er allerede ved at få alvorlige censurproblemer, ikke på grund af volden, men på grund af sex-scenerne. Pim.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her