Læsetid: 1 min.

Dansk kortfilm Oscarnomineret

16. februar 2000

*Det blev ikke til en Oscarnominering til Søren Kragh Jacobsens Mifunes sidste sang - han måtte se sig overhalet af bl.a. Pedro Almodovars Alt om min mor og Colin Nutleys svenske Under solen. Til gengæld blev Henrik Ruben Genz' børnefilm, Bror, min bror, nomineret til en Oscar for bedste kortfilm. Det skal blive spændende at se, om Genz, der har vundet flere priser med sin charmerende og roste lille film, kan gøre Anders Thomas Jensen og Valgaften kunsten efter fra sidste år og vinde en Oscar, når de gyldne statuetter bliver uddelt den 26. marts.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her