Læsetid: 1 min.

Debut af Anders Thomas Jensen

10. februar 2000

*Anders Thomas Jensen, der endnu ikke har rundet de 30, spillefilmsdebuterer nu efter at have vundet kortfilms-Oscar med Valgaften og have været manus-forfatter på film som I Kina spiser de hunde og Mifunes sidste sang. Det sker med Blinkende lygter, hvor Jensen efter synopsis at dømme tager tråden op fra I Kina spiser de hunde, dog med en noget ældre hovedperson, spillet af Søren Pilmark. Andre medvirkende er Ulrich Thomsen, Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Iben Hjejle, Sofie Gråbøl og Frits Helmuth. Instruktør Jensen får noget at rive i!Pim.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her