Læsetid: 1 min.

FOLK

15. februar 2000

*Jan Leschley
Sammen med direktørerne Mads Øvlisen og Lars Kolind vil den fhv. tennisstjerne og nuværende milliardær Jan Leschley rådgive unge med entreprenørånd i en forretningsplan konkurrence
Venture Cup. Det er der pressemøde om i dag i København.

C-holdet
*Førtidspensionister og bistandsmodtagere er blandt dette lands svagere organiserede grupper. Men i dag mødes de i Århus til en debat om de to gruppers økonomiske og menneskelige livsvilkår.

Uiloq og Sunniva
*En grønlandsk og en norsk kvinde, Uiloq Slettemark og Sunniva Sørby, fortæller i dag i Grønlands Hjemmestyres kontor i København om deres planer om sammen at krydse Sydpolen.

Nyresyge
*En af landets mange og magtfulde patientforeninger, Nyreforeningen, fejrer denne tirsdag 25 års jubilæum med en reception på Københavns Rådhus. Hold nu lidt igen med udskænkningen.

Tom Landry
*Den legendariske amerikanske football-træner Tom Landry er død, 75 år gammel af leukemi. Landry førte fem gange Dallas Cowboys frem til Super Bowl-finalen. Forsvarsspillet var hans speciale.

Abdullah Öcelan
*Der ventes i dag omfattende demonstrationer i mange lande på et-årsdagen for den senere dødsdømte kurderleder Abdullah Öcelans tilfangetagelse i Kenya, udført af tyrkiske specialtropper.

Søren Kragh-Jacobsen
*Dogmebroder Kragh Jacobsen venter i dag
spændt på, om hans film Mifunes sidste sang er blandt de nominerede til årets
Oscar for bedste ikke engelsk-sprogede film. Nomineringen finder sted i Los Angeles.

Redigeret af Flemming Kyed

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her